Impresum

Ozon d.o.o.

Herceg Novi, Zelenika, Kuti BB
Mob: +382 (0) 67 60 36 36
Tel/fax: +382 (0) 31 580 881

info@ozondoo.com
www.ozondoo.com

PIB: 02691779
PDV: 90/31-01506-2
Žiro račun: 510-20111-41
Vlasnik: Marko Butulija

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dijela Ozon d.o.o. sajta, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ni jedan dio sajta Ozon d.o.o. ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Ozon d.o.o. pruža svoje servise korisnicima u dobroj namjeri. Sve servise sajta Ozon d.o.o. koristite na vlastitu odgovornost i Ozon d.o.o. se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste servise sajta Ozon d.o.o., ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Servis pretrage i agregacije vijesti

Ozon d.o.o. linkuje vijesti i tekstove sa drugih sajtova uz uredno navođenje izvora. Sajt Ozon d.o.o. nema autorska prava nad sadržajima koje linkuje i nije odgovoran za njihovu sadržinu iako se apstrakti tekstova mogu pročitati i na sajtu Ozon d.o.o. Ozon d.o.o. nisu odgovorni za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta Ozon d.o.o. Ukoliko smatrate da su Ozon d.o.o. povrijedili Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem apstrakta Vašeg sadržaja, molimo Vas da nas kontaktirate.

Privatnost

Upoznajte se sa načinom na koji Ozon d.o.o. obrađuju vaše podatke na našoj stranici posvećenoj privatnosti korisnika.

Servisi za webmastere

Ozon d.o.o. pružaju pojedine servise vlasnicima web sajtova u dobroj nameri. Servise koristite na vlastitu odgovornost i Ozon d.o.o. se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem servisa na vašem sajtu.

Promjena uslova korišćenja

Ozon d.o.o. zadržavaju pravo da bez najave promijene ili modifikuju uslove korišćenja.