Novosti

Novosti

Novosti – 07.11.2018


Jelena Butulija

Marketing

Godišnji sastanak

Godišnji sastanak kompanije Spring Air

Tim firme Ozon d o.o. prisustvovao je godišnjem sastanku direktora kompanije Spring Air iz Grčke i distributera koji se održava jednom godišnje. Sastanak je održan u prostorijama hotela Falkensteiner u Beogradu. Na sastanku je prisustvovalo 5 kompanija tj.distributera Spring Air kompanije za države: Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Hrvatsku, Austriju i Crnu Goru.

Ideja samog toka sastanka bila je da se distributeri upoznaju sa proizvodima koji će biti lansirani na tržištu 2019 godine, te da se popriča o eventualnim problemima, predlozima, pohvalama, povratnim informacijama sa tržišta od strane distributera ka samoj kompaniji Spring Air kao vodećoj kompaniji u Svijetu u aromatizaciji prostora. Sastanak je vodio direktor kompanije Spring Air Konstantinos Tsandis.

Gospodin Tsandis još jednom stavio je akcenat na bezbjednost samih hemijskih sastojaka mirisa u odnosu na čovjeka i okolinu, davajući na uvid svjetski priznate sertifikate koji to i potvrđuju te istakao kako nova hotelska linija za aromatizaciju tkanina Boudoir sadrži 0% alergenata. Hotelsku liniju osvježivača Boudoir takođe, moguće je brendirati što predstavlja veliki korak za marketing samog objekta odnosno hotela.
Ono što očekujemo u 2019 godini je nova dizajnerska linija digitalnog osvježivača, napravljen od dvije odvojene plastike, mat i sjajne u više kombinacija boja kako bi se aparat uklopio u sve vrste enterijera.
Takođe, u sledećoj godini očekuje se i nova linija aerodifuzora kao i neutralizatora neprijatnih mirisa pod nazivom Air Guard. Air Guard neutralizatori podjeljeni su u 3 kategorije i to: za kuhinju, za toalete i neutralizator duvanskog dima u prostoru. Farmaceutska industrija Prime Solution koja je inače proizvođač mirisa za kompaniju Spring Air, za tržište
priprema jedno iznenađenje, mirise koji će upotpuniti duh božićnih i novogodišnjih praznika, kao što je to bio slučaj sa mirisnom notom Spritz koja je bila hit u ljetnjoj sezoni. To još jednom potvrđuje njihov predan rad i konstantnu inovativnost u proizvodnji, a sve u cilju zadovoljavanja krajnjeg korisnika.


Novosti – 13.08.2018


Jelena Butulija

Marketing

Interclean Amsterdam 2018

Internacionalni sajam u Amsterdamu – tehnologija čišćenja i higijene

Svake druge godine, u glavnom gradu Holandije, Amsterdamu, održava se najveći sajam u Evropi u domenu tehnologije čišćenja i higijene.

Izložba obuhvata jedanaest hala i udomaćuje više od 800 izlagača. Drugim riječima, ukoliko ste zainteresovani, sigurno ćete pronaći sva najnovija dostignuća u vašem specifičnom i stručnom području. Takodje, posjetioci a i izlagači mogu učestvovati u nizu posebno osmišljenih seminara, demonstracionih zona i događanja, koji se nalaze na izložbenom prostoru. Sve to obogaćuje razumijevanje tehnologije i trendova koji trenutno vode industriju.
Ove, kao i ostalih godina, nismo mogli a da ne budemo zainteresovani za nova tehnološka dostignuća u svijetu, a ujedno i da predstavimo našu državu kao ekološki svjesnu. Zajedno sa našim glavnim partnerom Spring Air kompanijom iz Grčke, uspjeli smo da dočaramo potencijalnim i sadašnjim klijentima, kako aromatizacija prostora ima veliku moć u usmjeravanju raspoloženja ka pozitivnom kod ljudi. Predstavnici Spring Air kompanije, upoznali su javnost sa njihovom novom mirisnom notom Spritz, kao dobrodošlicu ljetnjih mirisa, te nove proizvode iz linije Boudoir, koji bez pogovora čine najveći trend u svijetu u domenu aromatizacije hotelskih soba, kao i svih tkanina koje se u njima nalaze.

Takođe, među ostalim izlagačima, susreli smo se i sa našim partnerom kompanijom Losdi iz Španije, koja već dugi niz godina prati sva dešavanja u svijetu u domenu sanitarne higijene i održavanje čistoće toaleta. Uz srdačnu dobrodošlicu za njihov štand, jako susretljivi i pristupačni predstavnici Losdi kompanije, predstavili su nam sve njihove proizvode i još jednom ukazali na pogodnosti koje nude njihovi proizvodi a sve u cilju održavanja higijene toaleta, i higijene krajnjeg korisnika. Radujući se novom druženju 2020. godine na istom mjestu, ostaje nam da se i dalje trudimo da našim korisnicima predočimo šta je to sve in u svijetu i kako funkcionišu preduzeća koja imaju svijest o dobro uređenim, osvježenim i nadasve čistim prostorijama, koliko znače njihovim zaposlenim i klijentima koji ih posjećuju.


Novosti – 06.07.2018


Jelena Butulija

Marketing

Aero Difuzija i Rent Aroma

Novi proizvod 2018

Tehnologija Aero Difuzije predstavlja istinsku inovaciju u korišćenju tečnosti za tretiranje vazduha uključujući sredstva protiv neprijatnih mirisa, za osvježavanje ambijenta, toalet higijenu i aromaterapiju.

Uspjeh i moć Tehnologije Aero Difuzije se ogleda u veličini kapljica koje se stvaraju kroz hladni sistem raspršivanja, i stoga ponosno možemo istaći da nudimo najmanje kapljice dostupne na tržištu koje daju mirisima mogućnost dužeg zadržavanja u vazduhu i ujedno dosežu do najudaljenijih djelova prostora.


Novosti – 13.04.2018

Dolores Bezjak
Menadžer za upravljanje kvalitetom

Sertifikat

Ozon d.o.o.

Kvalitet proizvoda i besprekoran servis su nerazdvojne vrijednosti našeg preduzeća. Svih ovih godina postavljali smo visoke standarde, ne samo u oblasti poslovanja već i življenja, uvodili smo nove navike i pratili svjetske trendove.

U nastojanju da unaprijedimo poslovanje i uskladimo ga sa svjetskim standardima, a ujedno da opravdamo povjerenje svojih klijenata i na najbolji način odgovorimo na njihove potrebe, naše preduzeće je 2017.godine počelo da primjenjuje Sistem menadžmenta ukupnim kvalitetom., MEST EN ISO 9001.
Na ovaj način je obezbjeđeno kontinuirano unapređenje performansi kroz sve organizacione jedinice našeg preduzeća, kao odgovor na stalne promjene u tržišnom poslovanju.
Standardizacija čitavog procesa poslovanja je garancija da su kvalitet usluge koju pružamo kao i vrijednost koju dobijaju naši klijenti uvijek isti.
Pored zadovoljstva naših klijenata, na koje smo prvenstveno usredsređeni, jako nam je važno i zadovoljstvo zaposlenih i njihov doprinos uspjehu cjelokupnog sistema. Zahvaljujući mladom i dinamičnom poslovnom timu, trudimo se da odgovorimo na sve zahtjeve naših klijenata, a njihovo zadovoljstvo i dugogodišnje povjerenje su nam obaveza i podstrek da budemo još bolji.


Novosti – 06.02.2018


Jelena Butulija

Marketing

Boudoir

Nova linija iz programa aromatizacije namjenjena hotelima.

Budoar (od francuske riječi boudoir) predstavlja poseban dio prostora za stanovanje, uglavnom manji, elegantno namješten salon jedne dame koji joj služi za uljepšavanje i dotjerivanje. Za nastanak ovakve vrste prostorija posebne namjene, najviše su zaslužne razmažene francuske dame na dvorovima, iz potrebe, da se povlače u svoje odaje i tamo prepuštaju uljepšavanju i uživanju. Danas se sav tadašnji raskoš sveo na toaletni sto u spavaćoj sobi, koji je damama dovoljan za njihovo „malo intimno carstvo glamura, mirisa i mode“.
Da ne bi ostalo samo na tome, kompanija Spring Air vas poziva da osjetite novo značenje riječi budoar (boudoir) za ugodno, elegantano i podmlađujuće iskustvo s novim dodirom milosti i privatnosti.