Smart Air Mini Dispenser

Smart Air Mini predstavlja jedinstven, revolucionarni, visoko estetski uređaj koji funkcioniše digitalno. Zahvaljujući velikoj raznovrsnosti parfema, Smart Air može da aromatizuje sve vrste poslovnih prostora.

Rental Sistem Servis

Korisnicima naših usluga je omogućeno da koriste Rental Sistem Servis koji obuhvata:

  • Besplatno korišćenje digitalnog Smart Air Mini Dispensera
  • Pravovremena zamjena refila na vašoj adresi (jednom mjesečno)
  • Stručni savjet u odabiru odgovarajućih mirisnih nota
  • Stalno informisanje o novim proizvodima
  • Neograničenu garanciju

Cilj našeg Rental Sistema je obezbjeđivanje najboljeg mogućeg efekta u aromatizaciji prostora u odnosu na specifičnosti svakog objekta.
Spring Air® nudi jedinstvenu kolekciju mirisa visokog kvaliteta. Bazirajući sastav mirisa na eteričnim uljima, u potpunosti poštujemo svjetske standarde i nudimo ekološke mirise koji su u skladu sa životnom sredinom. Velika paleta mirisnih nota kao i dugogodišnje iskustvo omogućava nam da realizujemo profesionalnu aromatizaciju prostorija i objekata u zavisnosti od vrste poslovanja i Vašeg ličnog ukusa.

Smart Air Mini

Smart Air Mini predstavlja jedinstven, revolucionarni, visoko estetski uređaj koji funkcioniše digitalno. Zahvaljujući velikoj raznovrsnosti parfema, Smart Air može da aromatizuje sve vrste poslovnih prostora.

Mali, stilizovan i veoma moćan, posjeduje izuzetne kapacitete dezodoracije prostora (neutralisanje neprijatnih mirisa) i osvježavanja vazduha. Pozicioniran je na internacionalnom tržištu zahvaljujuši svojoj modernoj tehnološkoj funkciji koja uređaju pruža jedinstvenu prilagodljivost i beskrajne mogućnosti izbora. Funkcija spreja može biti prilagođena prema željama i potrebama potrošača kao i samog prostora. Način aromatizacije može biti podešen u skladu sa ličnim željama, na: sate, nedelje, mjesece. Procedura može biti pojednostavljena odabirom jednog od 22 prethodno instalirana programa “spremnih za korišćenje”.

Smart Air Mini uređaj je veoma ekonomičan u pogledu trajanja baterija u poređenju sa uobičajenim uređajima. Uređaj ujedno kombinuje visoko estetski dizajn sa malom veličinom, što ga čini najpogodnijim za moderne radne prostore.
Spring Air® snadbjeva svoje korisnike nizom izbora koji odgovaraju njihovom stilu.

Smart Air Mini je dostupan u tri boje: bijela, inoks i crna.

Spring Air® je kreirao unikatne mirise
koji sadrže eterična ulja proizvedena iz prirodnih sastojaka.

Ostali proizvodi