Interclean Amsterdam 2018

09/11/2013 ozon

Novosti

Svake druge godine, u glavnom gradu Holandije, Amsterdamu, održava se najveći sajam u Evropi u domenu tehnologije čišćenja i higijene. Izložba obuhvata jedanaest hala i udomaćuje više od 800 izlagača. Drugim riječima, ukoliko ste zainteresovani, sigurno ćete pronaći sva najnovija dostignuća u vašem specifičnom i stručnom području. Takodje, posjetioci a i izlagači mogu učestvovati u nizu posebno osmišljenih seminara, demonstracionih zona i događanja, koji se nalaze na izložbenom prostoru. Sve to obogaćuje razumijevanje tehnologije i trendova koji trenutno vode industriju.
Ove, kao i ostalih godina, nismo mogli a da ne budemo zainteresovani za nova tehnološka dostignuća u svijetu, a ujedno i da predstavimo našu državu kao ekološki svjesnu. Zajedno sa našim glavnim partnerom Spring Air kompanijom iz Grčke, uspjeli smo da dočaramo potencijalnim i sadašnjim klijentima, kako aromatizacija prostora ima veliku moć u usmjeravanju raspoloženja ka pozitivnom kod ljudi. Predstavnici Spring Air kompanije, upoznali su javnost sa njihovom novom mirisnom notom Spritz, kao dobrodošlicu ljetnjih mirisa, te nove proizvode iz linije Boudoir, koji bez pogovora čine najveći trend u svijetu u domenu aromatizacije hotelskih soba, kao i svih tkanina koje se u njima nalaze.

Takođe, među ostalim izlagačima, susreli smo se i sa našim partnerom kompanijom Losdi iz Španije, koja već dugi niz godina prati sva dešavanja u svijetu u domenu sanitarne higijene i održavanje čistoće toaleta. Uz srdačnu dobrodošlicu za njihov štand, jako susretljivi i pristupačni predstavnici Losdi kompanije, predstavili su nam sve njihove proizvode i još jednom ukazali na pogodnosti koje nude njihovi proizvodi a sve u cilju održavanja higijene toaleta, i higijene krajnjeg korisnika. Radujući se novom druženju 2020 godine na istom mjestu, ostaje nam da se i dalje trudimo da našim korisnicima predočimo šta je to sve in u svijetu i kako funkcionišu preduzeća koja imaju svijest o dobro uređenim, osvježenim i nadasve čistim prostorijama, koliko znače njihovim zaposlenim i klijentima koji ih posjećuju.

Butulija Jelena
marketing