O nama

Istorija firme Ozon d.o.o.

O nama

Istorija firme Ozon d.o.o.

„OZON“ d.o.o. počinje sa radom 2004 godine. Formirajući mali i perspektivan tim, svojim umijećem i profesionalnim radom uspijeva da izvrši prodor na tržište Crne Gore. Tako formirana, naša firma sigurnim koracima vremenom postaje vodeća u Crnoj Gori, pružajući svojim klijentima stručnu pomoć i servis u domenu profesionalne aromatizacije prostora i sanitarne higijene.
Generalni smo uvoznici i distributeri proizvoda za aromatizacoju prostora kompanije SPRING AIR iz Grčke i LOSDI polikarbonske galanterije za toalete iz Španije. Kako bi naša ponuda bila kompletna, a usluga što profesionalnija 2015 godine počeli smo sa proizvodnjom sopstvene linije proizvoda za toalete pod nazivom OZON PROFESSIONAL koju objedinjuju inoks galanterija za toalete i papirni program.

SERTIFIKAT

U nastojanju da unaprijedimo poslovanje i uskladimo ga sa svjetskim standardima, a ujedno da opravdamo povjerenje svojih klijenata, i na najbolji način odgovorimo na njihove potrebe, naše preduzeće je počelo da primjenjuje Sistem menadžmenta ukupnim kvalitetom, što potvrđuje i nedavno dobijeni sertifikat ISO 9001.


Riječ direktora

Cilj firme „OZON“ d.o.o. nije samo prodaja proizvoda i sticanje dobiti. Tu sam sa svojim timom kako bismo Vas informisali, uslužili i pružili Vam potpunu sliku modernih i osvježenih prostorija koje nude mnoge pogodnosti kako zaposlenima koji u njima rade tako i klijentima koji ih posjećuju. Ovaj sistem uticanja mirisnih aroma na zaposlene i na klijente uveliko je poznat u svijetu, te je naša želja da i Crna Gora bude u koraku neprekidno prateći svjetske trendove.

Nešto što nas izdvaja od drugih i što je vrijedno istaći je usluga Rental Sistema i Rent Arome koja je nastala iz cilja da se našim klijentima na što pristupačniji način plasira proizvod. Povjerenje i izgradnja partnerstva sa klijentima predstavlja ključni temelj na kojem počiva firma “OZON”d.o.o. Ta vrijednost podstiče nas na predani rad kojim ostvarujemo našu misiju – Vaš uspjeh!

Srdačan pozdrav,
Marko Butulija
Direktor

Tim firme Ozon d.o.o.

Marko Butulija
direktor
mob:+382 (0)67 528 290
Jelena Butulija
marketing menadžer
mob: +382 (0)67 00 00 69
Dolores Bezjak
finansije i računovodstvo
mob: +382 (0)67 60 36 36
Nedeljko Majstorović
prodaja
mob: +382 (0)67 00 00 66
Marko Đurović
prodaja i servis
mob: +382 (0)67 328 290
Mirko Marković
prodaja i servis
mob: +382 (0)67 00 00 65

PARTNERI FIRME “OZON”

MREŽA DISTRIBUCIJE U CRNOJ GORI

Herceg Novi, Kotor, Tivat, Budva, Bar, Ulcinj, Virpazar, Podgorica, Cetinje, Danilovgrad, Nikšić, Bijelo Polje

PARTNERI FIRME “OZON”

MREŽA DISTRIBUCIJE U CRNOJ GORI

Herceg Novi, Kotor, Tivat, Budva, Bar, Ulcinj, Virpazar, Podgorica, Cetinje, Danilovgrad, Nikšić, Bijelo Polje